Träffkalender 2015
Hansen Racing
Hansen Racing

Hansen Racing

Hansen Racing är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till USA-bilar, truck, vans, och marinmotorer.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av bildelar, marindelar, avgassystem med egen tillverkning, truck & van delar, och verktyg, från USA:s mest kända tillverkare, från original till eftermarknad.

Bildelar
Företagets inriktning är fokuserad på reservdelar till USA-bilar. Vi har ett brett program av reservdelar, framvagn, broms, tändning, avgas, trucktillbehör, marindelar, däck & fälg, m.m., som omfattar över 60 000 reservdelsnummer i lager.

Marindelar
Marinsidan är en annan del av verksamheten där inriktningen är främst på motorsidan inom- och utombords, med kringutrustning såsom avgaslimpor och sötvattenkylningar, men även en del tillbehör.

Truck- & Vantillbehör
Trucktillbehör har blivit en av Hansen Racings starka sidor där sortimentet och utbudet har ökat i takt med den stigande efterfrågan. Nu lagerför vi ett omfattande sortiment av prisvärda kvalitetstillbehör till de flesta amerikanska, europeiska, japanska och övriga SUVs, Mini Vans, Light Trucks & Vans på vår marknad.

Verktyg
Performance Tools är vår huvudleverantör och har ett omfattande program av handverktyg, specialverktyg och luftverktyg som vi marknadsför tillsammans med våra övriga specialverktyg under Hansen Tools vingar.

Avgassystem
Avgassystem tillverkas i egen regi i vår fabrik där 8 personer är verksamma. Vi bockar och färdigställer våra avgassystem där de paketeras klara för leverans, både rostfritt och aluminiumbelagt.

Adress
Kälvestavägen 104
163 54 SPÅNGA
Telefon
08-474 50 00
Hemsida